En ny plats att mötas på och skapa minnen. Kom och njut av skratt, bra musik och fantastisk service!

Ekerö Brygghus byggdes ur ett samarbete mellan Adelsö Bryggeri och Northern Exposure. Med över 10 års erfarenhet vardera gör våra mästerbryggare fina, handgjorda öl och utvecklar ständigt nya smaker. Bryggeriet ligger vid vattnet på vackra Ekerö och drivs av Kerryn Beattie & Anders Kotz. Deras engagemang och kunskap har gjort Ekerö Brygghus till en välkänd och uppskattad destination på “bryggkartan”. Vårt senaste initiativ, TAPROOM, är en stor hit bland lokalbefolkningen och erbjuder äkta handgjorda öl med vårt vackra bryggeri i bakgrunden.

Men du behöver inte resa till Ekerö för att upptäcka vår öl. Vi har vår egen taproom och restaurang vid Brommaplan, Tunnlandet. Vi ville skapa en destination för både öl-, mat- och konstälskare. Vår utvalda asiatiska gatumatmeny är kärleksfullt tillagad av vår kock, Chewy Ewe. Här kan du njuta av exotiska snacks till din öl, eller helt enkelt njuta av graffitikonsten medan du brunchar. Vi har också ett exklusivt urval av nyzeeländska viner, och vår expert Jono finns vanligtvis till hands för att guida dig.

Daniel Sundborg är vår fasta professionella sommelier. Hans expertis kommer att guida dig genom bryggeriturer och ölprovningar. Vi är dedikerade till att höja statusen för hantverksöl till nästa nivå och utbilda våra kunder på vägen.

Dela

Skicka meddelande till Ekerö Brygghus

sv_SESwedish